info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Atiker Konyaspor Beşiktaş: 1-1

Spor Toto Süper Lig`de 22. hafta heyecanı Atiker Konyaspor Beşiktaş maçıyla başladı.

Bu sezon deplasman inişli-çıkışlı deplasman performansları sergileyen Beşiktaş, Konya deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve zirve yarışında ağır bir yara almış oldu. Beşiktaş son 6 deplasmanda dördüncü beraberliğini aldı. Ayrıca maçta sarı kart gören Talisca ve Pepe, Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü.

Bu sezon ligde deplasman performansı pek de parlak olmayan Beşiktaş, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve zirve yarışında ağır bir yara almış oldu. Beşiktaş, 27’de Atiba Hutchinson’ın golüyle 1-0 öne geçti. Babel’in şutu Atiba’ya çarptı ve ağlara gitti. İlk yarı bu skorla biterken ev sahibi ikinci yarıya hızlı başladı.

Moryke Fofana’nın oyuna girmesiyle hücum etkinliğini artıran Konyaspor, Eto’o’nun pasında 60’ta Adis Jahovic’le skoru eşitledi. Golden sonra Beşiktaş, peş peşe net pozisyonlar buldu ancak tabelayı değiştirmeyi beceremedi. Siyah-beyazlılar puanını 41’e yükseltirken ev sahibi Konyaspor ise 21 puana çıktı. Beşiktaş 8 maçlık zorlu sürecin ilk maçında ağır yara alırken derbi öncesinde Pepe ve Talisca’yı da kaybetti. 39’da Pepe ve 52’de Talisca sarı kart görerek Fenerbahçe derbisi öncesinde cezalı duruma düştü.