info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

B36 Torshavn Beşiktaş Maçı Muhtemel 11’ler

Beşiktaş, 2018-2019 sezonunu resmen açıyor.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçı olan B36 Torshavn Beşiktaş maçı ile Türkiye'de futbol sezonu da resmen başlamış oluyor.

2 Ağustos'taki rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmek isteyen Beşiktaş'la bir sürprize imza atmanın peşindeki B36 Torshavn'ı bir araya geliyor.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn’a konuk oluyor. Sezonu resmen bu karşılaşmayla açan siyah-beyazlılar kazanarak İstanbul’a avantajlı bir skorla dönmenin peşinde. Faroe Adaları’nda 15 haftası geride kalan Master Lig’de liderin 12 puan gerisinde 4. sırada yer alan B36 Torshavn ise seyircisinin önünde bir sürprize imza atarak İstanbul’a şansını sürdürerek gelmek istiyor.

Saat 21.00’de başlayacak olan Evgeni Aranovskiy’nin yönetecek.

Eşleşmenin rövanş karşılaşması ise 2 Ağustos’ta Vodafone Park’ta oynanacak. Siyah-beyazlılar turu geçmesi halinde 3. Ön Eleme Turu’nda Norveç ekibi Lilleström ve Avusturya ekibi LASK Linz’i bir araya getiren eşleşmenin galibi ile Play-Off mücadelesi verecek. Maça ev sahipliği yapacak olan Gundadalur Stadı’nın zeminini suni çim olması nedeniyle son antrenmanını Fulya Tesisleri’nde yapan Beşiktaş’ta; Pepe, Ricardo Quaresma, Domagoj Vida, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve henüz sözleşme yenilenmeyen Atiba Hutchinson maç kadrosunda yer almadı.

STAT: Gundadalur

HAKEM: Yevhen Aranovskiy

SAAT: 21.00

YAYIN: beIN SPORTS 1

B36 TORSHAVN: Thomsen, Eriksen, Faero, Bogason Dam, Magnusson, Nielsen, Agnarsson, Jacobsen, Heinesen, Johannesen, Cieslewizc

TEKNİK DİREKTÖR: Jakup Borg

 

BEŞİKTAŞ: Tolga, Gökhan Gönül, Necip, Fatih, Caner, Medel, Tolgay, Lens, Babel, Adriano, Larin

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş