info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş’tan Tarihi Galibiyet

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu`nda Monaco`yu deplasmanda 2-1 mağlup etti ve gruptaki üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

Devler Ligi'nde gruplara 2'de 2'yle başlayan ilk Türk takımı olan Beşiktaş, rekorunu da geliştirmiş oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda, Porto’yu deplasmanda 3-1, RB Leipzig’i kendi sahasında 2-0 ve Monaco’yu deplasmanda 2-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, 3’te 3 yaparak grup liderliğini sürdürürken, aynı zamanda bir de rekora imza attı. Porto ve Leipzig’i yenerek gruba başlayan Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde gruplara 2’de 2 ile başlayan ilk Türk takımı olurken, Monaco’yu da mağlup ederek bu seriyi 3 maça taşıdı.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Monaco ile deplasmanda karşılaştığı maçta Sırp hakem Milorad Mazic, skandal bir karara imza attı. Milorad Mazic, Beşiktaş'ın attığı nizami golü ofsayt gerekçesiyle saymadı. MONACO’NUN YENİ PRENSİ: CENK TOSUN Siyah-beyazlı formayla Monaco ağlarına 2 gol göndererek, bu sezonki gol sayısını Şampiyonlar Ligi’nde 3, toplamda 7’ye çıkaran Cenk Tosun, ayrıca Beşiktaş formasıyla çıktığı 25’inci Avrupa kupası maçında, 10’uncu golünü kaydetmiş oldu.

Beşiktaş’ın oynadığı son 3 Avrupa kupası maçında fileleri 4 kez havalandıran Anderson Talisca, Monaco karşısında gol atamayarak Demba Ba’nın ‘4 maç üst üste gol atma’ rekoruna ortak olamadı.