info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Akşam Osmanlıspor, Galatasaray`ı Ağırlıyor

33 hafta sonra oturduğu liderlik koltuğunda kalıcı olmak isteyen sarı-kırmızılılar, sezonun ilk dış saha maçında coşkulu futbolunu devam ettirme peşinde.

Alınacak bir galibiyet, Hırvat hocaya kredi sağlayacak

Galatasaray, 4-1'lik Kayseri galibiyeti, daha da önemlisi coşkulu futboluyla taraftarını iki sezon sonra ilk kez bu kadar memnun etti. Süper Lig'de 33 hafta sonra liderlik koltuğuna oturuldu. Camiada herkes bu olumlu havanın sürüp sürmeyeceğini merak ediyor. Bu açıdan Osmanlıspor maçı da büyük önem taşıyor. Son yıllarda deplasmanlarda yüzü gülmeyen sarı-kırmızılılar, bu sorunu aştıklarını kanıtlama sınavına çıkıyor.

OSMANLISPOR: Karce, Vrsajevic, Numan, Maxsö, Pinto, Lawal, Hasan, Tugay, Aminu, Serdar, Bifouma

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Linnes, Rodrigues, Ndiaye,Fernando, Belhanda, Tolga, Gomis

STAT: Osmanlı Stadı

SAAT: 21.45

HAKEM: Halil Umut Meler

2015-16 sezonunda dış saha maçlarında sadece dört galibiyet alabilen ve 18 puanda kalan Galatasaray, geçen sezon ise 17 deplasman sınavının dokuzunu kazanıp 31 puan toplayabilmişti. Sezona taraftarların ıslıklarıyla başlayan teknik patron İgor Tudor da güvenoyu almaya çalışacak. Osmanlı, iki sezondur Cimbom'a evinde yenilmiyor.

Tudor, Kayseri önünde kazanan kadroyu bozmayı düşünmüyor.

Eski bir Osmanlısporlu Ndiaye orta sahada Fernando'nun partneri olacak. Hırvat teknik adam, Senegalli futbolcuya orta sahanın ‘anahtarını' verdi. Ndiaye, hem defansif hem ofansif görevle deplasmanda kilidi çözmeye çalışacak. Temposuyla Tolga ilk 11'de yer alacak, Selçuk İnan kulübeye çekilecek. Belhanda, Rodrigues ve Gomis uyumu yine gollerin habercisi.