info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cengiz Ünder Barcelona`yı Yıktı, Sosyal Medya Onu Konuştu

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında Roma, kendi sahasında Barcelona’yı konuk etti. İtalyan temsilcisi 4-1’lik mağlubiyetin rövanşında Katalan rakibini 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Sosyal medya 3. golün pasını atan Cengiz Ünder'i konuştu.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Roma, 4-1'in rövanşında Barcelona'yı evinde konuk etti.

Maça hızlı başlayan Roma, 6. dakikada Dzeko ile 1-0 öne geçti. Tur için gollere ihtiyacı olan Roma ataklarına devam etti fakat ilk yarıda başka gol gelmeyince takımlar soyunma odasına 1-0'lık skorla girdi. İkinci yarıda da aynı etkinliğine devam eden Roma, 58. dakikada penaltıdan De Rossi ile durumu 2-0'a getirdi ve bir üst tur için umutlarını iyice arttırdı.

Roma'yı bir üst tura taşıyan gol ise 82. dakikada Roma'daki gururumuz Cengiz Ünder'in asistinde Kostas Manolas'ın kafasıyla geldi ve Roma, Barcelona'yı 3-0 mağlup etti. İlk maçta 4-1 yenilmesine karşın, deplasmanda attığı golün avantajıyla 1983-84 sezonundan bu yana ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde adını yarı finale yazdırdı.

ROMA'DAN CENGİZ ÜNDER PAYLAŞIMI

Öte yandan Roma Kulübünün Twitter hesabından, 3. golün pasını atan Cengiz Ünder'in asker selamı verdiği görseli paylaşıldı.

CENGİZ ÜNDER: GERİ DÖNÜŞLERİN HASTASIYIZ

Tarihi maçtan sonra Cengiz Ünder de Twitter'dan paylaşım yaptı ve ''Geri dönüşlerin hastasıyız'' diye yazdı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Bazen bir hareketle çok şeyi değiştirirsin

Mutlu Ulusoy: Mahalleyi yıktım! Cengiz Ünder oleeyyy

Serdar Demir: Roma tarih yazdı Cengiz Ünder önderliğinde inanılmaz bir son oldu..Barselona 4 - 0 rövanşta PSG'yi 6 - 1 yenerken bile tarih böyle yazılmamıştı. Dünya futbolunda en büyük sürprizlerden oldu

Fooball: Cengiz Ünder görmüş Messi suratı.