info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Hatayspor Maçı 20:30`da

Ziraat Türkiye Kupası`nın sürpriz takımı Hatayspor, çeyrek final ilk mücadelesinde Galatasaray karşısında galibiyet şansı arayacak.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Galatasaray, sahasında Hatayspor'u ağırlayacak. 6 Şubat Çarşamba günü saat 20.30'da oynanacak olan karşılaşma, A2 TV'den canlı yayınlanacak. Mustafa Öğretmenoğlu'nun yöneteceği karşılaşmada, İsmail Şencan ve Murat Ergin Gözütok yardımcılıkları üstlenecek. Galatasaray, kupaya 5. turdan dahil oldu.

Bu turda TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Keçiörengücü'nü eleyen sarı-kırmızılılar, son 16 turunda ise Spor Toto 1. Lig temsilcisi Boluspor'u saf dışı bıraktı. Kupada üçüncü turdan itibaren mücadele eden Hatayspor ise sırasıyla Esenler Erokspor ve Fethiyespor'u eleyerek 5. tura yükseldi. Bu turda aynı ligde mücadele ettiği Gençlerbirliği'ni saf dışı bırakan bordo-beyazlı ekip, son 16 turunda ise Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir'i kupanın dışına iterek büyük bir sürprize imza attı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Galatasaray'ın Hatayspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Batuhan Şen, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Konstantinos Mitroglou, Fernando Reges, Semih Kaya, Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Yunus Akgün, Gökay Güney, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.