info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray`da Henry Onyekuru Şoku!

Geçen sezon ve bu sezon sarı-kırmızılı takımda kiralık oynayan Onyekuru, Fatih Terim başta olmak üzere herkesin beğenisini topladı. Gelen haberlere göre Galatasaray, Onyekuru`yu takımda tutmak için zorlanacak.

Galatasaray’da performansıyla beğeni toplayan Henry Onyekuru için Olympiakos gelişmesi ciddiye binmeye başladı.

Geçen sezon ve bu sezon sarı-kırmızılı takımda kiralık oynayan Onyekuru, başta Fatih Terim olmak üzere herkesin beğenisini topladı.

Bonservisi Monaco’da olan Nijeryalı futbolcu için Olympiakos yakın takip başlattı.

Edinilen bilgilere göre; Yunan ekibinde teknik direktör Pedro Martins, kulüp yönetimiyle görüşerek 22 yaşındaki futbolcunun transfer edilmesini talep etti.

Bu sezonki en önemli transfer hedefi olarak Onyekuru’yu işaret eden Pedro Martins için Olympiakos yönetimi çalışma başlattı. Ancak Yunan kulübünün yöneticileri, hem oyuncunun değeri hem de koronavirüs şartları nedeniyle bonservisle bir transfer yapmanın zor olduğunu aktardı.

Sezon başladıktan sonra Monaco’ya kiralık transfer teklifinin götürüleceği, şu anda Onyekuru için ciddi bir bonservis bedelinin ödenemeyeceği kaydedildi.

Pedro Martins’in de kiralık durumuna sıcak bakarak şartların zorlanmasını rica ettiği vurgulandı. Olympiakos’ta 2020-21 sezonu için transfer listesinde Henry Onyekuru’nun ilk sıralarda olduğu dile getirildi.

Galatasaray’da geçen sezon oynayan ve bu sezon da devre arasında geri dönen Henry Onyekuru, Fenerbahçe derbilerinin yıldızı oldu. Özellikle Kadıköy’deki maçlara damgasını vuran Nijeryalı yıldız, geçen yıl 1-1’lik maçta tek golü atmıştı. Bu sezon da 20 yıl sonra gelen galibiyette başrol oynayan Onyekuru, 3-1’lik zaferde attığı golle alkışlanmıştı.