info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kasımpaşa İle Beşiktaş 2-2 Berabere Kaldı

Bol gollü maçta puanlar paylaşıldı!

Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş ve Kasımpaşa bol gollü bir maç sonunda 2-2 berabere kalarak taraftarlarını üzdü.

Babel ve Talisca'nın golleriyle mücadelede iki kez öne geçen Beşiktaş, Kasımpaşa'nın usta ayakları Neumayr ve Trezegeut'nin attığı muhteşem gollere engel olamayarak bu sezonki ilk puan kaybını yaşadı.

Sezona galibiyetle başlayan iki takım da bu sonuçla ilk puan kayıplarını yaşadı.

Süper Lig’e Antalyaspor galibiyetiyle iyi başlayan Beşiktaş, ilk deplasman maçında Kasımpaşa’ya iki puan bıraktı. Yeni transferlerden sadece Pepe’nin ilk 11’de başladığı siyah beyazlılar, iki kez öne geçtiği mücadelede Neuymar ve Trezegeut’nin uzaktan gollerine engel olamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş karşısında iyi bir oyun ortaya koyun Kasımpaşa, sonuçtan memnun. Sahasında Beşiktaş’a iki sezondur kaybetmeyen lacivert beyazlılar, bu yıl da rakibine yenilmedi ve seriyi 3 sezona çıkardı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçının ardından savunma oyuncularını eleştirdi. Şenol Güneş, yedikleri ikinci golün kendilerine yakışmadığını söyledi. Şenol Güneş, su molasını anlam veremediğini söyledi.