info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray`a 38 Milyon Euro`luk Golcü

Geçen sezonun devre arasında Stoke City`ye sattığı Badou Ndiaye`yi 1 yıllığına kiralayan Galatasaray, gözünü forvet transferine çevirdi.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda hareket eden Sarı-Kırmızılılar, Ndiaye transferiyle tecrübeli hocanın yüzünü güldürürken şimdi hücum hattına yapılacak takviye ile eksikleri kapatmayı planlıyor.

Bilindiği gibi Terim, mevcut forvet Bafetimbi Gomis'in yanına hızlı bir santrfor alınmasını talep etti. Arayışlarını sürdüren yönetim bu çerçevede planını belirledi.

Sarı-Kırmızılılar'in listesinin başında CSKA Moskova'da forma giyen Vitinho bulunuyor. Rus ekibi, 24 yaşındaki oyuncuyu 2013'te Brezilya ekibi Botafogo'dan 9.5 milyon Euro bonservis ödeyerek almıştı.

Vitinho'yu kiralamak için uğraşan başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, CSKA Moskova yönetimiyle orta yolu bulmaya çalışıyor. 

Vitinho geçen sezon 45 resmi maçta görev alırken 10 gol ve 8 asistlik bir preformans sergiledi.

Aslan'ın forvet için bir diğer hedefi ise Andre Silva... Milan'ın geçen sezonun başında Porto'dan 38 milyon Euro bonservis ödeyerek aldığı genç oyuncu, 40 maçta şans bulup 10 gol üretti.

22 yaşındaki Andre Silva'yı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi gibi faktörleri de masaya koyarak oyuncuyu ve kulübünü ikna etmeye çalışıyor.

Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan isimlerden olan Ahmed Musa defteri ise tam olarak kapanmış değil. 

Sarı-Kırmızılılar, Nijerya formasıyla attığı gollerin ardından piyasası yükselen Musa için her ihtimale karşı beklemede.

Yıldız oyuncunun durumunu yakından takip etmeye devam eden kurmaylar, transferdeki gelişmelere göre yeniden Premier Lig ekibi Leicester City'nin kapısını çalabilir.