info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Edirne`li Cevdet Tuna Farmasi İle Dünya Markası Oldu

Çorlu Divan Otelde bölge müdürü, üretim sağlık doktoru ve danışmanlarıyla bir araya gelerek sağlık toplantısı gerçekleştiren, birçok Avrupa firmasını geçerek gerek sağlık gerek temizlik gerekse kozmetik alanında Türkiye`nin zirvesine oturan, Avrupa,Ortadoğu ve Dünya`da 50 nin üzerinde ülkede marka olan EDİRNE PATENTLİ FARMASİ firması, kendisi Trakyalı, Edirneli olan ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden kurucusu Dr. Cevdet Tuna`nın ürünlerinin doğru ve sağlıklı kullanımı hakkında danışmanlarını aydınlatıcı beyin jimnastiği gerçekleştirdi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat okul döneminde başını okşayarak,"ne olmak istiyorsun?" diye sorduğu, "doktor olmak istiyorum" dediği, Atatürk döneminde tam burslu olarak Almanya'ya okumaya giden ve "bir doktor olmama ve mesleğimin kutsallığına inanmama rağmen, halkıma bitkisel ve kimyasal ürünler sunmayı seçtim diyerek %100 TÜRK MALI bitkisel, kimyasallardan uzak ürünler sunan Doktor Cevdet Tuna, " Edirne'den Dünya'ya ZİRVEYE HIZLA TIRMANIYOR.

Bu doğrultuda ürünlerin doğru kullanılmasını sağlamak için Çorlu Divan otelde bir eğitim toplantısı gerçekleştiren firma adına FİTOTERAPİST Dr. Ercüment Konur,çok önemli bir eğitime imza attı. Bölge Müdürü İlkay Gençler'in gerçekleştirdiği toplantıda, OMEGA 3 üzerine ilk ve tek kapsamlı bir kitap yazan Ercüment Konur; OMEGA 3, PROBİOTIC, GLUCOSAMİNE, MULTİVİTAMİN, LİF TAKVİYESİ, REISHI MANTARI, B12 VİTAMİN, ZERDEÇAL VE ZENCEFİL EKSTRESİ, L-CARNİTİN, D3 VİTAMİNİ, HİNDİBA VE DAHA BİRÇOK BİTKİNİN GIDA TAKVİYESİ KAPSÜLÜNÜN VÜCUDA FAYDALARINI ANLATTI.

Ayrıca birçok kozmetik ile bitkisel ürünlerin katalog satışında sadece katalog gösterilerek değil, tüketicinin rahatsızlığı ve tedaviye katkısı olacak bitkisel ürünü vererek, sağlık sunarken can kaybı yaşanmaması için yapılması gereken doğru bilgilendirmeleri anlattı. DR.ERCÜMENT KONUR; " HALKIMIZ MARKA VE FİYATLA HAYATINI TEHLİKEYE ATIYOR "

Dr. Ercümen Konur yaptığı bilgilendirme toplantısında; 

Malesef halkımız ürünleri alırken şunlara bakıyor;

1-ürünün görsel olarak görünümüne,

2-fiyatına,

3-özellikle ya yababancı marka olmasına ya da faydalı olsun olmasın çok reklamı yapılmış olan bir marka olmasına bakıyorlar ve HAYATLARINI BAZEN RİSKE ATIYORLAR. DR ERCÜMENT KONUR, "KATALOGDAN ÜRÜN SATANLAR BİLİNÇLİ OLMALIDIR" Dr. Ercüment Konur yaptığı açıklamada,günümüzde satışların internet üzerinden veya katalog yoluyla satışının yapıldığını fakat katalogla satışlarda yeterli bilgi donanımına sahip olmayan satış danışmanlarının daha büyük hastalıklara ve ölümlere sebebiyet verebileceğini, satış danışmanlarının bu tür toplantılara katılarak doğru ve sağlıklı satış alanında başarının püf noktalarını anlattı.

OMEGA 3 konusunda uzman olan Konur, "günümüzde maliyeti ucuz diye şeffaf plastikten OMEGA 3 kapsülleri kullanarak maliyeti düşürme çabasıyla sağlık yönünden tehlike arz eden ürünler satılmakta ve sağlık alanında üzücü vakalar yaşanmasına neden olunmaktadır. Bizler hazırladığımız ozon gazı korumalı kapsüllerle, içinde bulunan omega 3 yağ asitinin oksitlenmesini önlüyor ve güvenilir şekilde korunmasını sağlıyoruz. Bu nedenle doğru üretim ve doğru bilgilendirme çok önemlidir. İlerleyen günlerde sadece sağlık ürünleri değil, sağlıklı beslenme alanında da üretim yapacağız. Suda çözünen çay ve daha birçokları kataloglarda yerini alacaktır. Çölyak hastaları için geliştirdiğimiz diş macunu,temizlik ve banyo malzemeleri ile çikolata gibi ürünleri imal ettiğimiz gibi, diğer kullanım sıkıntısı yaşayan hastalar için de uygun kullanım ürünleri sizlere sunacağız" Dedi.

MS HASTALARINI DA İYİLEŞTİRMEYİ BAŞARAN KONUR, BU HASTALIKTAN MAĞDUR OLANLARIN DA TEDAVİ EDİLEREK HAYATA SAĞLIKLI OLARAK DEVAM EDECEĞİNİ, TEDAVİSİ İMKANSIZ BİR HASTALIK OLMADIĞINI, BU KONUDA KENDİSİNE ULAŞABİLECEKLERİNİ SÖYLEDİ.

FARMASİ bilgilendirme toplantısı yaklaşık 8 saat sürerken, danışmanların sıkılmadan bu kadar uzun süreli toplantıyı can kulağıyla dinlediği görüldü. Sabah saat 10.00 da başlayıp ara ikramlarla akşam 18.00 de sona eren %100 YERLİ %100 EDİRNELİ DÜNYA MARKASININ TOPLANTISI, hediyeler ve toplu fotoğraf çekimi sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin