info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tümkasder Başkanı Rasim Gürsoy, Tekirdağ`da Fark Yaratmaya Devam Edeceğiz Dedi

Tekirdağ TÜMKASDER(Tekirdağ Tüm Kastamonulular derneği) başkanı Rasim Gürsoy,dernekçilik alanında farklı olmaya ve fark yaratmaya devam ediyor.

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa’da dernek olarak bir ilki gerçekleştiren ve geleneklerimizin yaşatılması amacını güden bir sergi açan Başakan Rasim Gürsoy,Yeniliklere doymuyor. Her gün her hafta yeni bir çalışmayla Tekirdağ halkını bütünleştiren Başkan Gürsoy,iki hafta içinde iki önemli projeye imza atıyor. Rasim Gürsoy; “biz Kastamonululuyuz. Aynı zamanda artık Tekirdağlıyız.

İkinci vatanımız, SEVDAMIZ TEKİRDAĞ’DIR. Bu düşünceyle, iki ili kaynaştırmak, dostluk ve kardeşlik bağını güçlendirmek için yeni bir çalışma başlatıyoruz. Bunun ilkini 10 mart Cumartesi günü Kastamonu’nun ünlü kır pidesiyle Tekirdağ halkını buluşturarak gerçekleştireceğiz. Bu girişimimiz,her 15 günde bir Kastamonu’nun farklı lezzetlerini tanıtmak üzerine çalışmamızla devam ederken, hemen ertesi gün 11 Mart Pazar günü KASTAMONU 2018 TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR BAŞKENTİ İSTANBUL TANITIM TOPLANTISINDA ESENLER KÜLTÜR MERKEZİNDE BULUŞMAYLA DEVAM EDECEKTİR.

TÜMKASDER OLARAK FARKLILIKLARI GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ HER ŞEY TEKİRDAĞ İÇİN,SEVDAMIZ TEKİRDAĞ”Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin