info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene`de İkram Çeşmesi Hizmete Başladı

Sosyal belediyecilik anlamında insan odaklı hizmet üretmeye devam eden Ergene Belediye Başkanlığı, ikram çeşmeleriyle Yeşiltepe Mahallesi’nde Edirne Caddesi üzerinde karşılıklı iki farklı noktada vatandaşlara sıcak çorba ikramına başladı.

Sabahın erken saatlerinde halka sıcak çorba ikram projesini başlatan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel açılışta vatandaşlara çorba ikramında bulunarak, her şey Ergenemiz, her şey halkımız için mesajında bulundu. İkram Çeşmesi Ergeneye Hayırlı Olsun İkram çeşmesinden vatandaşların ücretsiz olarak yararlanacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Soğuk kış günleri sabahında vatandaşlara ikram çeşmesinden sıcak çorba ikramı yaparak gönülleri ısıtacağız.

Vatandaş odaklı hizmet çalışmalarımızı hedefimiz dahilinde hayata geçirmeye devam ediyoruz. Sabahın erken saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlarımızın bu soğuk kış günlerinde içlerini ısıtacak bir ikramlık sunmanın memnuniyetini yaşıyorum’ dedi. Çorba ikramının ardından kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yüksel, Paylaşma, yardımlaşma geleneğimizden hareketle Ergene’ye kazandırdığımız İkram Çeşmesi’nin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Bu uygulama vatandaş ve öğrencileri sevindirirken, memnuniyetlerini dile getiren vatandaş ‘ Bu uygulama ilçemizde sabah işe giden çalışanlar ve derse yetişmek için kahvaltı yapamayan öğrenciler için ayaküstü sıcak bir çorba içmeleri iyi olacaktır bilgisi kaydedildi.

Kaynak : Murat Ürtekin