info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Akülü Sandalye Yardımları Sürüyor

Kapaklı Belediyesi engelsiz bir Kapaklı için çalışmaya, engelli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Kapaklı Belediyesi engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için yaptığı örnek çalışmalarla 3 engelli vatandaşa daha akülü tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Engelli vatandaşları toplumsal hayata kazandırmak adına şimdiye kadar birçok hizmete imza atan Kapaklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşın talebi doğrultusunda akülü tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor. “ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ’’ Akülü Tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını vurgulayan Başkan İrfan Mandalı : "Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Elimizden gelen imkânlar doğrultusunda her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olacağız.

Onlar eve bağlı bir şekilde kalmayarak bir nebze sosyalleşme imkânı bulacaklar. Bu akülü tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere. Onları mutlu gördükçe bizler daha da mutlu oluyoruz. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileride birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz. '' dedi. Belediye Başkanı İrfan MANDALI vatandaşların talepleri doğrultusunda akülü sandalye yardımlarının devam edeceğini söylerken akülü tekerlekli sandalyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar da Başkan Mandalı'ya teşekkür ettiler.

Kaynak : Murat Ürtekin