info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı`da Ayakkabı Boyacıları İçin Lostra Salonu Açıldı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI kent merkezinde Kapaklı Belediyesi tarafından Ayakkabı Boyacıları için yapımı tamamlanan lostra salonunu ziyaret etti.

Başkan Mandalı lostra salonu ziyaretinde yaptığı konuşmasında şunları ifade etti; '' Lostra salonlarının Osmanlıdan günümüze tarihsel miraslarımızdır. Bu mirası Kapaklı'da yaşatmak ve ayakkabı boyacılarımıza daha sağlıklı hizmet yapacakları bir olanak sunmak için belediyemiz tarafından kentimizin merkezine bir Lostra Salonu yaptık. İlçemizde ayakkabı boyacılığı yapan vatandaşlarımızın bizden böyle bir talebi oldu. Bizde Kapaklı Belediyesi olarak bu talebi hızlıca yerine getirerek, ayakkabı boyacılarımız için modern görünümlü lostra salonu hazırladık. Yapımı tamamlanan lostra salonumuza ayakkabı boyacılarımız yerleşti ve artık kendileri için daha sağlıklı bir ortamda hizmet vermeye başladılar ve Kapaklı'mızda modern görünümlü bir lostra salonuna kavuşmuş oldu.

Hayırlı olmasını diliyorum. Sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Biz büyük bir Aileyiz ” dedi. AYAKKABI BOYACILAR BAŞKAN MANDALI'YA TEŞEKKÜR ETTİ Kendileri için Lostra Salonu yapılmasından duydukları memnuniyeti ifade eden Ayakkabı Boyacıları "Belediyemize ve Belediye Başkanımız İrfan MANDALI'ya bize böyle bir mekanı uygun gördüğü için teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızla bir arada işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bizler bu salona kısa sürede alıştık. Umarız ki vatandaşlarımızda alışır ve ekmeğimizi kazanmaya devam ederiz" dedi

Kaynak : Murat Ürtekin