info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Satives Başkanı Erol Buz; Resim Sergisini Kapaklı`ya Taşımak İstiyoruz

Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Başkanı Erol Buz, başkan yardımcısı Mızrap Dede, yönetim kurulu üyeleri, Halil İbrahim Kart ve Ünal Fırat Çağdaş Yaşamı destekleme derneği Çerkezköy şubesinin resim sergisine katıldılar.

Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Başkanı Erol Buz, başkan yardımcısı Mızrap Dede, yönetim kurulu üyeleri, Halil İbrahim Kart ve Ünal Fırat Çağdaş Yaşamı destekleme derneği Çerkezköy şubesinin resim sergisine katıldılar. ÇYDD Çerkezköy Şubesi’nin açtığı karma resim sergisi resim hocası İhsan Biçer öğreticiliğinde gerçekleştirildi. Karma resim kursunu başarıyla tamamlayan ve güzel resimleri görücüye çıkaran kursiyerler Necdet Çabuk, Seyhan Gabralı, Yeşim Karahancı, Emel Başarır, Yeşim Ersavaş, Fatoş Uçar, Demet Eroğlu, Türkan Şans, Semiha Elverdi ve Nuran Göksü’nun eserleri Gabralı Otel’in giriş salonunda sergilendi.

Birbirinden güzel 80 çeşitli içerili eserlerden oluşan sergiye ev sahipliği yapan Gabralı Otel sahibi Seyhan Gabralı’ya Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar ve kursiyerler teşekkür etti. Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Başkanı Erol Buz derneğimizin Yönetim kurulu üyesi Demet Eroğlu’nun da bu etkinlikte olması bizi memnun etti.

Sanat bir toplumun yaşamının en önemli unsurlarından birisidir. Sanat insanları birbirine yakınlaştırır kişisel özelliklerini fark etmesini sağlar ve topluma mesajlar verir. Çerkezköy Çağdaş yaşamı destekleme derneği yönetimine resim hocasına ve kursiyerlere bu organizasyonu yaptıkları için ben ve Satives yönetimi olarak teşekkür ederiz. Kısmetse Kapaklı’ya Resim sergisini taşımak istiyoruz.

Ayrıca Resim hocamız İhsan Biçer ile görüştük bilgi aldık. Üyelerimize ve Kapaklı yerel yönetimine proje şeklinde sunup destek alırsak Satives olarak bizde resim kursu başlatmak istiyoruz’’ dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin