info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Satives Derneğinden Müjdeli Haber

Erol Buz Bakan Özlü`den Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Sözü Aldı

Kapaklı’nın işadamlarından sosyal faliyetlerde aktif rol oynayan Sanayi ticaret ve esnaflar derneği (Satives )başkanı Erol buz 18 Mart Cumartesi günü Velimeşe organize sanayi bölgesini ziyaret eden Bilim sanayi ve teknoloji bakanı Faruk Özlü’yle bölgenin sorunlarını konuşmak üzere bir araya geldi.

Görüşmede Tekirdağ milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün’de eşlik etti. Kapaklı ve bölgemizin sorunlarını bakan Faruk Özlü ve Tekirdağ milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün’e anlatan. Satives başkanı Erol buz özellikle Kapaklı’da Esnaf ve sanatkarlar odasının kurulması gerektiğini vurguladı. Kapaklı esnaflarının Tekirdağ merkeze kaydedildiği ve gereken belgeleri almak için yaklaşık 75 kilometre uzaklıktaki Tekirdağ’a gidip 150 kilometreye yakın yol katedip hem gününü harcayıp zamandan hem de maddi yönden sıkıntı yaşadığını Kapaklı’nın acil olarak Esnaf sanatkarlar odasının kurulması gerektiğini söyledi.

Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün’de konunun çözülmesi gerektiğini ve acil olduğunu Bakan Özlü’ye ilettiler. Bakan Özlü olumlu yanıt verdi. Kapaklı’da esnaf ve sanatkarlar odasının kurulmasına her türlü destek olacağını ve gereğinin yapılacağını söyledi. Bakan Özlü; Satives dernek başkanı Erol Buz’dan bölgenin esnaf ve sanatkarlarının sorunlarıyla ilgili rapor istedi. Satives dernek başkanı Erol buz Bakan Özlü’ye ve milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün’e teşekkür etti. Satives başkanı Erol Buz Bölgedeki esnafların sorunlarını en kısa zamanda dernek yönetimi olarak raporlayıp Bakana ileteceğini söyledi.

Kaynak : Murat Ürtekin