info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Nebi Tepe Bu Yılda Geleneği Bozmadı

Kadınlar Hayatımıza Renk Katan Çiçeklerdir

Muratlı Belediye başkanı Nebi Tepe,bu yıl da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde kadınları unutmadı ve her yıl olduğu gibi bu yıl da sabah işine gitmek için duraklarda servis araçlarını bekleyen kadın işçilere karanfil dağıttı. Kadınların,erkeklerin hayatına renk katan birer çiçek olduğunu ifade eden başkan Tepe, "Bu gün birçok kadının hayatını kaybettiği,emekleri uğruna can verdiği bir gündür.

Onları simgeleyen de günümüzde sabahın erken saatlerinde fabrikaya çalışmaya giderek,evine,eşine,çocuklarına destek olmak için çalışan emekçi fabrika işçisi kadınlarımızdır.Onlar için sadece bir yıl hatırlanmak değil,her gün çiçekler sunmak bile azdır. Bu nedenle biz de belediye olarak,her 8 Martta sabahının bu erken saatinde onları bir gün dahi onurlandırmak için böyle bir çalışma içerisinde bulunuyoruz.

8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü kutlu olsun" Dedi. Belediye başkanı Nebi Tepe ve Kültür işleri yetkilisi Selime Gayret'in karanfil dağıtımında bbulunduğu organizasyonda, kadınlardan çok,erkeklerin de eşlerine vermek üzere karanfil alma girişimi,renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak : Murat Ürtekin