info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

1. ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ

Çorlu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 12-23 Nisan 2010 tarihleri arasında 1. Uluslararası Çocuk Şenliği düzenledi.

Çorlu da bulunan ilköğretim okullarının öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen turnuva, futbol, basketbol (kız-erkek), voleybol (kız-erkek) ve puanlı atletizm dallarında müsabakalar yapılacaktır. Futbol müsabakalarında 14 okul takımı, voleybol kızlarda 8 okul takımı, voleybol erkeklerde 4 okul takımı, basketbol erkeklerde 7, basketbol kızlarda 4 okul takımı mücadele edecektir. Puanlı atletizm yarışmasında ise 50 den fazla sporcu yarışacaktır.

Futbol müsabakaları Yıldızspor Halı Sahası nda basketbol ve voleybol karşılaşmaları Çorlu Kapalı Spor Salonu nda puanlı atletizm yarışması ise Çorlu General Basri Saran Stadyumu nda yapılacaktır.

Takım halinde yapılacak olan müsabakalarda birinciye Akıllı Tahta, ikinci ve üçüncülere Bilgisayar verilecek. Bireysel yarışmalarda dereceye giren sporcular, madalya ve kupa ile ödüllendirilecektir.