info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

2. Trakya Dans Festivali Çorlu da Düzenlenecek

2. Trakya Dans Festivali Çorlu da Düzenlenecek

2011 yılında Çorlu'da ilk defa düzenlenen Trakya Uluslar arası Dans Festivali geleneksel hale geliyor. Çorlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde 2. Dans Festivali düzenlenecek.

Dans Sporları Federasyonu As Başkanı Kemal Ulusoy, Dünya Dans Konseyi (WDC) Türkiye Başkanı Suzan Erdim, Onur & Suzan Dans Okulu Müdürü Cüneyt Özil ve Profesyonel Dansçılar Derneği Başkanı Onur Mergen, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti. 2011 yılında düzenlenen Trakya  Uluslar arası Dans Festivali'ne verilen destekten dolayı teşekkür eden Kemal Ulusoy, Başkan Baysan'a teşekkür plaketi ve madalya takdim etti. 6-7 Ekim 2012 tarihlerinde düzenlenecek 2. Trakya Uluslar arası Dans Festivali için destek isteyen Ulusoy, "Geçen sene çok zor şartlar altında ilkini gerçekleştirdiğimiz Çorlu merkezli, Trakya Uluslar arası Festivalinin geleneksel hale getirilmesi için büyük ivme kazandık. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Halk Bankası Bölge Müdürlüğü, Türkiye Dans Sporları Federasyonu ve Ulusoy firması bu projemizi desteklemekte olup hem ülkemizi hem de bölgemizi tanıtma anlamında önemli bir misyona sahiptir. Bu etkinlik batı televizyon kanallarında canlı olarak yayınlanacak. 2. Uluslar arası Trakya Dans Festivalinin, bölgenin kültür zenginlikleri ile birleşerek ileride "Balkanlar" düzeyinde Çorlu merkezli bir boyuta ulaştırmayı hedefliyoruz," dedi.

Dans Sporları Federasyonu As Başkanı Kemal Ulusoy ve beraberindeki heyete nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Baysan, 2 Trakya Uluslar arası Dans Festivaline Çorlu Belediyesi tarafından her türlü desteğin verileceğini belirtti.