info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

24 Saatlik Nöbet Sonrası Hırsızlar Yakalandı

Tekirdağ da, bir evdeki Çelik kasayı açarak içinde bulunan 30 bin lira değerindeki altın ve paraları alıp kaçmaya çalışan hırsızlık zanlılarını polis yakaladı. 3 şüpheli tutuklanırken, altınlar sahiplerine teslim edildi.

 

Tekirdağ'da, bir evdeki Çelik kasayı açarak içinde bulunan 30 bin lira değerindeki altın ve paraları alıp kaçmaya çalışan hırsızlık zanlılarını polis yakaladı. 3 şüpheli tutuklanırken, altınlar sahiplerine teslim edildi. 
 
Son bir ay içinde Tekirdağ Hürriyet Mahallesi'ndeki 8 ayrı eve girerek çok sayıda hırsızlık olayının gerçekleşmesi üzerine, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Hırsızlık Büro ekipleri, alarma geçti ve hırsızlık zanlılarını yakalamak için gece, gündüz sokak aralarında nöbet tutmaya başladı. Önceki gün Hürriyet Mahallesi Yaylalı Kent Sitesine gelen 17 yaşındaki S.G., 19 yaşındaki B.S. ve 40 yaşındaki C.A., S.Ü.?ye ait evi gözetlemeye başladı. Ev sakinleri dışarıya çıkınca da C.A. dışarıda gözcülük yaptı, B.S ve S.G. evin kapısını açarak içeri girdikten sonra yatak odasındaki Çelik kasayı açarak içinde bulunan 30 bin lira değerindeki altın ve paraları alarak hızla apartmandan çıktı. Hırsızlık şüphelilerini evden çıkarken gören aynı apartmanda oturan emekli bir polis beylik tabancasını da yanına alarak hırsızlık zanlılarını kovalamaya başladı ve 155 Polis İmdat'ı arayarak durumu bildirdi. Hırsızlık olayına karşı aynı mahallede nöbette bulunan ve olay yerine çok yakın olan Hırsızlık Bürosu ekipleri hemen verilen adrese gitti ve ilk olarak evin yakınında C.A. ve S.G.?yi yakaladı. Peşindeki polisleri görünce paniğe kapılan B.S. güvenlik güçlerinin dikkatini dağıtmak için altın ve para dolu torbayı yere attı ve bir tarlaya kaçtı. Polis ekipleri kovalamacanın ardından B.S.?yi yakalayarak gözaltına aldı. Altın dolu torbayı da buldu. 
 
İstanbul, Bursa, Gebze, ve Ankara ve Tekirdağ'da da çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları güvenlik kamerası kayıtları ile tespit edilen 3 hırsızlık zanlısı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Torbanın içindeki altınlar sahibine teslim edildi. Hırsız paniği yaşayan Tekirdağ halkı ise hırsızlık zanlılarının yakalanmasından sora rahatladı.