info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

25 Yıllık Eşini Boğarak Öldürdü

Sürekli İstanbul a gittiği için şüphelendiği 25 yıllık eşini elleriyle boğdu

Tekirdağ ın Barbaros Beldesi ne bağlı Gözde Sitesi ndeki yazlık evlerinde bir süre tatil yapan Nurhayat Ferimaz, geçtiğimiz Cuma günü ilk eşinden olan iki çocuğunu ziyaret etmek için İstanbul a gitti. 3 gün İstanbul da kaldıktan sonra önceki gün akşam saatlerinde yazlık evlerine dönen Nurhayat Ferimaz, eşini arayarak yazlıkta olduğunu söyledi. İçkili eve gelen Erdem Ferimaz, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşiyle sürekli İstanbul a gitmesi nedeniyle tartıştı.

Erdem Ferimaz (52), gizlice girdiği eşi Nurhayat Ferimaz (45) ın bilgisayarında kayıtlı MSN konuşmaları ve cep telefonuna gelen aşk mesajlarını da görünce öfkeden deliye döndü. Kendisini kaybeden Ferimaz, kavga ettiği karısının boğazına sarılıp elleri ile boğarak öldürdü. Eşinin cesedi başında sigara içerek sabaha kadar bekleyen Erdem Ferimaz, sabah olunca takım elbise giyip Tekirdağ Adliyesi ne gitti ve nöbetçi savcıya cinayeti itiraf etti.

Nurhayat Ferimaz ın cansız bedeni de, yapılan incelemelerin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu na gönderildi. Evdeki bilgisayar ve Ferimaz ın cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu.

"ÇILGINA DÖNDÜM BOĞDUM"

Jandarmadaki ifadesinde eşini kendisini başka bir erkekle aldattığı için boğduğunu söyleyen Ferimaz, "Eşim çocuklarının yanına gidiyorum diye sık sık İstanbul a gidiyordu, ben de şüphelendim. Telefon mesajlarını ve MSN konuşmalarını takip ettim. Mesaj ve yazışmalarından eşimin hayatında başka bir erkek olduğunu öğrendim. Beni niye aldattığını sorduğumda, seni ilgilendirmez hayatımı yaşıyorum deyince çılgına döndüm. Alkollüydüm, boğdum öldürdüm. Telefon ve bilgisayar yazışmalarına bakın herşeyi göreceksiniz" dedi.

BİR ZAMANLAR MUTLULUK POZU VERMİŞLER

Ölen Nurhayat Ferimaz ın ilk eşinden Nalan (25) ve Ayhan (26) ile ikinci eşi Erdem Ferimaz dan Gözde(23) isimli çocukları olduğu öğrenildi. Ali fertleri, bir süre önce Nalan ın düğün töreni öncesi yapılan kına gecesinde bir araya gelip mutluluk pozları vermişti.