info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

7 metreden düştü

Çorlu da baz istasyonu sökme işinde çalışan bir işçi, elektrik akımına kapılması sonucu yaklaşık 7 metre yüksekliğindeki elektrik direğinden zemine düştü.

Yaralanmadığı gözlenen şahıs hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Mandıracı Caddesi üzerindeki boş bir arsada bulunan baz istasyonunu sökme çalışmalarını yürüten işçilerden Hasan Atasever (46), istasyona elektrik bağlantısını kurmak için yaklaşık 7 metre yüksekliğindeki elektrik direğine çıktı. Direğin tepesinde çalışma yapan Atasever, bir anda elektrik akımına kapıldı. Akımdan kurtulan işçi bu kez de direğin tepesinde asılı kaldı. Hasan Atasever, arkadaşlarının korku dolu bakışları arasında direğin tepesinden yere düştü.
Etrafta toplanan vatandaşlar, Atasever e kendine gelmesi için yüzünü yıkayıp su içirmek istedi. Bunun üzerine olay yerindeki polis ekipleri vatandaşlara engel oldu. Şoka giren Atasever, durumunu soran arkadaşlarına iyi olduğunu söylemekle yetindi. Atasever, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.