info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

9 Yıl Sonra Çerkezköy de Yakalandı

İstanbul Zekeriyaköy de 2002 yılında Yahudi asıllı İngiliz vatandaşı Eli Karavil i öldürmeye teşebbüsten suçundan aranan ve 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan 34 yaşındaki Suat Aytaç, olaydan 9 yıl sonra Tekirdağ ın Çerkezköy de yakalandı.

 

İstanbul Zekeriyaköy'de 2002 yılında Yahudi asıllı İngiliz vatandaşı Eli Karavil'i öldürmeye teşebbüsten suçundan aranan ve 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan 34 yaşındaki Suat Aytaç, olaydan 9 yıl sonra Tekirdağ'ın Çerkezköy'de yakalandı. 
 
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Velimeşe'de kaldığı adrese yapılan gece operasyonu ile yakalanan Suat Aytaç, tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi'ne konuldu. 
 
İstanbul Zekeriyaköy'de 2002 yılında Yahudi asıllı İngiliz vatandaşı Eli Karavil'in villasında aşçı ve bahçıvan olarak çalışan Suat Aytaç, Eli Karavil'i babasına hakaret ettiği gerekçesiyle darp edip merdivenlerden yuvarlarken, komaya girmesine neden oldu. Ambulans uçak ile İngiltere'ye sevk edilen Eli Karavil, bir yıl süren zorlu bir tedavinin ardından hayati tehlikeyi atlatabildi. 
 
OLAYDAN SONRA KAYIPLARA KARIŞMIŞTI 
 
Olaydan sonra kayıplara karışarak izini kaybettiren Suat Aytaç ise hakkında adam öldürmeye teşebbüsten açılan davada 10 yıl 10 ay ceza aldı ve cezası Yargıtay tarafından da onadı. Bugüne kadar her yerde aranan Suat Aytaç'ın Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi sınırları içinde olduğu istihbaratını alan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Operasyonda görev alan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı teknik takip sonucu bu kişinin aranan Aytaç olduğu tespit edildi. Bunun üzerine ekipler önceki gece Suat Aytaç'ın Velimeşe'de kaldığı adrese gece yarısı operasyonu düzenledi. 
 
Gözaltına alınan Suat Aytaç, sevk edildiği Çerkezköy Adliyesi'nde tutuklanarak, Çerkezköy Cezaevine gönderildi.