info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Adliye’nin Kasaları Espri Konusu Oldu

Adliye’nin boşalttığı Hükümet Binası’nın giriş katına taşınma hazırlığı yapan İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ’ı personeliyle birlikte çelik kasa taşırken görülünce espiri konusu oldu.

Çerkezköy İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ'ın çelik kasa taşımasını görenler son zamanlarda Türkiye'nin gündemine rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ile birlikte oturan çelik kasaları hatırlattı. Esprilere neden olan çelik kasanın Adliye'nin daha önce emanetleri saklamada kullandığı çelik kasalardan biri olduğu öğrenildi.
 
Yeni Adliye Sarayı'nın yapılmasıyla birlikte Çerkezköy Kaymakamlığı'nda da iki kat boşa çıkmıştı. Şimdi bazı kamu kurumları bu katlara taşınma hazırlığında. Bunlardan birisi de İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü. Adliye'nin daha önce kullandığı Kaymakamlık Hizmet Binası'nın giriş katına taşınma hazırlığı yapan İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, personeliyle birlikte çelik kasa taşırken görenlerin espiri yapmasına neden oldu. Demirbağ, "Bizim değil" diye çıkışsa da görenler, "Kasalar dolu mu?" diye takılmadan edemedi. Müdür Recep Demirbağ, Adliye’nin taşınmasıyla birlikte geride kalan iki adet çelik kasayı personeliyle birlikte önümüzdeki günlerde taşınacakları yerden dışarı çıkardı. Çelik kasaların Adliye tarafından gelen adli emanetlerin saklanmasında kullanıldığı öğrenildi.