info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Mahalle Başkanları Buluşması Yapıldı

Ak Parti Mahalle Başkanları Buluşması Yapıldı

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığının organize ettiği  ve tüm ilçelerin Mahalle Başkanlarının katıldığı Mahalle Başkanları Buluşması  Özdemirler Salonunda yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Ahmet Akçay, Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin AKBULUT başta olmak üzere İl yönetimi , İlçe başkanları, kadın ve gençlik kolu temsilcileri ve ilçelerin mahalle başkanları katıldı.
 
         
Toplantı İl Başkanı Ahmet Akçay’ın açılış konuşması ile başladı. AKÇAY, ‘ Mahalle Başkanlarımız bizim sandıkta en önemli temsilcimizdir. Ayrıca Mahalle Başkanları bulunduğu mahallede en önemli temsilcimizdir. Bulundukları mahallenin sorumluluğunu yüreklerinde hisseden değerli başkanlarımıza bu programa katıldıkları için teşekkür ederim’ dedi.  
 
 
İl Başkanının konuşmasının ardından siyasi konuşmalar bölümünde kürsüye çıkan Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin AKBULUT ‘da Türkiye gündemine dair güncel konularla alakalı Mahalle Başkanlarına bilgiler verdi. 
 
         
Bu konuşmanın akabinde İl Teşkilat Eğitimcisi İlyas KÜP, Mahalle Başkanlarına teşkilat yapısı ve teşkilat organizasyonu ile ilgili bir eğitim vererek Mahalle Başkanlarını bilgilendirdi.