info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Milletvekili Adayları Ziyaretlerine Başladı

Tekirdağ AK Parti Sıralamasında Olan 6 Aday bir arada bugün Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek’i makamında ziyaret ettiler.

Bu ziyarette  İl Başkanı Soner Çizen,Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral,Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Goncagül,Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Milletvekili adayları;Tevfik Ziyaeddin Akbulut,Özlem Yemişçi,Said Yazı,Mestan Özcan,Mustafa Yel ve Hakan Şık ile birlikte ziyarette bulundular.AK parti milletvekilleri ve Tekirdağ İl ve Merkez İlçe Teşkilatı Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek’i makamında ziyaret ettiler.

Milletvekili Adayları ve Parti Yöneticileri saat:13:00′te Tekirdağ Belediye Başkanı Opr. Dr. Adem Dalgıç’ı Ziyaret Ettiler.

Tekirdağ AK Parti il Binasında Kalabalık parti teşkilat mensuplarının hazır bulunduğu,Milletvekili adaylarının tamamının katıldığı Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral’in hazırladığı seçim çalışmalarına başlangıç startı verildiği.Bugünün Anısına büyük bir Üzerinde AK Parti Ambleminin  pasta kesilerek  misafirlere ve Milletvekili adaylarına ikram edildi.AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral AK  Parti il Binasında  adaylara ve partililere yaptığı konuşmada “Bugün Çok Değerli Milletvekili Adaylarımızla birlikte seçim çalışmalarını başlatıyoruz.İşte Huzurlarınızda 6 Tane çok değerli adayımız ve parti teşkilatı üyelerimiz.Biz AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Liferliğinde tekrar iktidar olacağız ve Tekirdağ’dan iddia ediyoruz 4 Milletvekilini Ankara’ya göndereceğiz.” dedi.

Milletvekili Adayları Topluca Barbaros Beldesi Belediye Başkanı Fikret Yılmaz ve Kumbağ Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar’ı makamında ziyaret etti ve Belde halkıyla görüşmeler yaptılar.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber