info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Muratlı Danışma Toplantısında İlkler Yaşandı

Ak Parti Muratlı Danışma Toplantısında İlkler Yaşandı

Ak Parti Muratlı danışma toplantısı ilklere sahne oldu. İlçe medya başkanı Ali Güner’in konuşmasının ardından söz alan ilçe başkanı Ali, Kaplan, “Biz bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz seçimlerde, kimseyle sürtüşme veya tartışmaya girmeden, saygı çerçevesinde bir çalışma yaptık. İsraf ve gösterişe kaçmadan, seçim başarımızı kutladık.İlk defa olmaz denilen şeyi başararak bazı sandıklarda birinci çıktık.bu çalışma temposunda ilçe teşkilatımızı kutlar,bize gösterdikleri destek için Muratlı halkına teşekkür ederim” Dedi.Ayrıca,bir partilinin kendisine atmış olduğu telefon mesajını da okuyarak,salonda duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.
 
 
Ali Kaplan’dan sonra kürsüye çıkan il başkan yardımcısı Galip Öge,bir ilki gerçekleştirerek öz eleştiride bulundu.
ÖGE;
“Ak Parti il başkan yardımcısı Galip Öge, “Öncelikle bu toplantımız Muratlımıza, Tekirdağ’ımıza, ülkemize hayırlı olsun diyerek sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İl başkanımız Ankara’da olduğu için, bugün beni aradı ve “Galip Abi, benim Muratlı’mı sakın yalnız bırakmayın” dedi. Biz de il yönetimimizle il başkanımızın selamını getirdik. Önceleri iki vekilimiz vardı, üç yaptık, onların da Muratlı’ya selamı var. Arkadaşlar, evet yorulduk. Bir buçuk yılda dört seçim yaptık.30 Martta buradaydık, girmediğimiz mahalle ve köy kalmadı ama maalesef başarısız olduk. Ardından Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı %52 ile Cumhurbaşkanı yaptık, yüzlerimiz güldü.
 
 
Bir yıl sonra 7 Haziran seçimleri oldu. 7 Haziranda biraz özümüzü, Ak Parti’nin 2002 ruhunu unutmuştuk. Biraz da gevşek davrandık. Tabi 13 yıl iktidarda kalmak kolay değil. Vatandaş tarafından azıcık kulağımız çekilmek istendi ama fazla kaçtı, sandıkta kaldık. Sandıkta kaldık derken, birinci parti olduk ama hükümeti kuramadık.
 
Ben burada Muratlı il başkanı ve teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Programı çok iyi uyguladılar. Belki Kasımda bu kadar düşük almasak, Haziranda bu kadar başarılı olamazdık. Her işte bir hayır vardır. Sorumluluğumuz daha da arttı. Çanakkale ve İstanbul’u sarıya boyadık. Şimdi hedefimiz, yerel seçimde hem oyumuzu arttırmak hem de yerel seçimlerde Trakya’yı sarıya boyamaktır.
Üç vekil aldık, sorumluluğumuz arttı. Önceleri en çok vergi verip hizmeti az alıyorduk, ELİMİZ ZAYIFTI. Şimdi elimizi masaya daha fazla vuracağız. Tekirdağ için ne gerekiyorsa yapacağız. Bundan sonraki hedefimiz, Tekirdağ yerel seçimlerinde 12’de 12 yapmaktır.”Dedi.
 
En büyük sürpriz, Divan başkanından, il ve ilçe yönetiminden geldi ve Tekirdağ tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Divan Başkanı Nagihan Bayol, “Sevgili basın mensubu dostlarımız, geldiğiniz için teşekkür ederiz, bizim için çok değerli basın mensuplarına büyük bir alkış alabilir miyiz? ” demesinin ardından, salonda bir alkış tufanı kopması, haber merkezimizin köşe yazarı-muhabiri Murat Ürtekin’i, başta ilçe başkanı Ali Kaplan olmak üzere, il yönetimi ayağa kalkarak uğurlaması, “basına değer böyle olur” dedirtti. Ardından basına kapalı oturuma geçildi.
Kaynak : Murat Ürtekin