info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Taylan dan Yatırım Müjdesi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan, Tekirdağ a ulaştırma alanında 8 yılda 600 milyon TL harcandığını belirterek, "Marmara Ereğlisi ne Denizcilik Müsteşarlığı nın girişimiyle 25 milyon TL lik okul gözetleme tesisi yapılacak

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan, Tekirdağ'a ulaştırma alanında 8 yılda 600 milyon TL harcandığını belirterek, "Marmara Ereğlisi'ne Denizcilik Müsteşarlığı'nın girişimiyle 25 milyon TL'lik okul gözetleme tesisi yapılacak. Bayındırlık İl Müdürlüğü'ne yeni bir bina yaptırmak için 6 milyon, yeni yapılacak üniversite hastanesi için de 8 milyon TL'lik hükümet ödeneği hazır" dedi.

AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan partililerin tanıtım toplantısına katılmak üzere Tekirdağ'a gelen milletvekili Necip Taylan, il genelinde temaslarının sürdürüyor. İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Önbey, AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral ve İlçe yöneticileri ile beraber Tekirdağ merkeze bağlı, Oğuzlu, Yağcı, Yeniköy, Yuva, Ahmedikli, Ahmetçe köylerinde incelemelerde bulunan Taylan, vatandaşların köylerinde yaşadıkları sıkıntıları dinledi, çözüm için notlar aldı. Köy

yatırımları ile ilgili vatandaşlara bilgiler veren Taylan, "Tekirdağ'a bu yıl KÖYDES ödeneği olarak 6,5 milyon TL aktarıldı. Ödenekle birlikte köylerimizin altyapısı daha da güçlenecek ve köylümüz hizmetlerden daha fazla yararlanmaya devam edecek " diye konuştu.

AK Partili Taylan, 80 yılda aldığı yatırımlardan daha fazlasını 8 yıllık AK Parti döneminde Tekirdağ'a kazandırdıklarına dikkat çekerek şunları söyledi:

"Tekirdağ halkı yatırımı, icraatı AK Parti iktidarı ile gördü. Ama biz yetmez diyoruz. Yeni yatırım programları ve ödenekler için seferber olduk. Marmara Ereğlisi'ne Denizcilik Müsteşarlığı'nın girişimiyle 25 milyon TL'lik okul gözetleme tesisi yapılacak. Bayındırlık İl Müdürlüğü'ne yeni bir bina yaptırmak için 6 milyon, yeni yapılacak üniversite hastanesi için de 8 milyon TL'lik hükümet ödeneği hazır. Maksi kavşağında oluşturulacak yonca ile Köseilyas, Değirmenaltı, Üniversite, Çevreyolu alt ve üstten birbirine bağlanacak bu projenin bedeli de 14 milyon TL. Çorlu ile Tekirdağ arasında 15 milyon TL ye mal olacak yolun yapımı tüm hızıyla sürüyor. Üniversitenin büyümesiyle öğrenci yurdu ihtiyacı arttı. Üniversitenin bir bölümü kamulaştırılarak 1200 kişilik yurt yapılacak. Öğrenci yurdu için 8 milyon ödenek ayrıldı. Tekirdağ için durmak yok yola devam".

Kaynak: Birinci Kuvvet