info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti’den Çelebi Öğrenci Yurdu’na Ziyaret

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Belediye Başkan Aday Adayları, seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen ziyaretlerine hız kesemden devam ediyor.

Ak Partili heyet Çerkezköy Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederken, ziyarette konuşan İlçe Başkanı Demirbağ, “Herkes gibi bizler de eğitime önem veriyoruz ve burada bayrağını seven ahlaklı gençler yetiştiriyorsunuz. Bizler de sizler gibi bu millete hizmet ediyoruz ve bu yüzden kıvanç duyuyoruz” dedi.
 
ÇELEBİ ÖĞRENCİ YURDUNU ZİYARET ETTİLER
 
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayları, seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ettiler. Düzenlenen ziyarete Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sürücü, Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
 
EĞİTİME ÖNEMLİ KATKILAR SUNUYORSUNUZ
 
Ak Partili Heyet Çerkezköy Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Osman Ak, tarafından karşılanırken, ziyarette ilk konuşan isim İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ oldu. Demirbağ yaptığı konuşmasında, “Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu Çerkezköy’de eğitim gören gençlere yıllardır büyük destek veriyor. Dinine bağlı, ahlaklı, kültürlü, saygılı ve çalışkan gençlere burada sahip çıkıyorsunuz. Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz ziyareti seçim ziyareti olarak algılamayın. Bizler de sizler gibi bu vatana hizmet ediyoruz. Birlikte çok kez bir araya geldik ve sohbetlerde bulunduk. Eğitime önemli hizmetlerde bulunuyorsunuz. İnşallah bundan sonra da eğitime verdiğiniz katkıları başarıyla devam ettirirsiniz” dedi.
 
EĞİTİM BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIDIR
 
Demirbağ’ın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Bugün bir cenazemiz vardı. Tekirdağ’a gittik ve o yüzden gecikmeli olarak katıldım. Helikopter kazasında Tekirdağ bir şehit verdi ve cenazesine katıldık. Buradan bir kez daha şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nu sık sık ziyaret ediyoruz ve burada güzel işler yapılıyor. Gençlerimize sahip çıkılıyor. Bunlar eğitim adına önemli hususlar. Eğitim, bizim olmazsa olmazımızdır” açıklamasında bulundu.
 
TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE BÖYLE KALİTELİ YURTLAR VAR
 
Ali Ertem’in ardından konuşan bir diğer isim de Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sürücü oldu. Eğitimsiz bir toplumun kendini yönetemeyeceğini kaydeden Sürücü, “İnsanlar eğitime muhtaçtır. Eğitimsiz bir toplum ne kendini yönetebilir ne de kendini eğitebilir. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu gibi kaliteli yurtlar görürsünüz. Burada başkanlarımın da belirttiği gibi son derece kaliteli, zeki, bayrağına ve ülkesine bağlı gençler yetiştiriliyor” diye konuştu.
 
2 YILIM BU YURTTA GEÇTİ
 
Mehmet Sürücü’nün ardından konuşan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ise şunları söyledi; “Öğrencilik dönemimde 2 yılım bu yurtta geçti. Bu yurtta gençlere ne kadar önem verildiğini iyi bilenlerden biriyim. Gördüğüm kadarıyla hala bu gelenek devam ediyor. Burada olan öğrenciler gerçekten çok şanslı.”
 
SEÇİM SÜRECİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ
 
Ziyaret edilmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Osman Ak, vatana ve millete hayırlı insanlar yetiştirme amacında olduklarını belirterek, “Bizim buradaki amacımız gençlere sahip çıkmak. Bizler, vatana ve millete yarar sağlayacak, zeki, dinine bağlı, bayrağına sevdalı gençler yetiştirmek amacındayız. Sizlere de seçim sürecinde başarılar diliyoruz. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Çerkezköy’de yaşayan herkesin yurdumuzda emeği vardır. Bizlerin de sizde az da olsa emeği varsa bu bize yeter” dedi.