info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Albayrak Esnaf Sanatkarlar Odası’nın İftar Yemeğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin Otelcilik Turizm Meslek Lisesinde düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Birli Başkanı sami kayın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın yanısıra, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Türkiye Esnaf Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Vali Yardımcıları Ahmet Büyükçelik, Mustafa Masatlı, siyasi partilerin il başkanları, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile Tekirdağ ve çevre illerden gelen bazı oda başkanlarının da hazır bulunduğu iftar yemeğinde masaları tek tek dolaşarak selamlaşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak iftar yemeklerinin kardeşliğin pekiştiği yemekler olduğuna dikkat çekti. Albayrak bundan sonra esnafların Tekirdağ’da daha mutlu olacağını, 5 yıl sonra da daha farklı yaşanılabilir bir Tekirdağ inşa edeceklerini söyledi.
Tekirdağ’ın kendi gibi büyük yürekli insanları olduğunu hatırlatan Tesk Başkanı Palandöken “ Sizin içinizden çıkan bir Büyükşehir Belediye Başkanınız var. O size en güzel hizmeti yapacaktır bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.