info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ali Tekintüre Ve Arkadaşlarından Dalgıç a Nezaket Ziyareti

Yeniçiftlik Bahar Şenlikleri için Tekirdağ’a gelen, Tanrım beni baştan yarat, Baharı bekleyen kumrular gibi, Canım dediklerim canımı aldı, Seni yakacaklar benim yerime, Sürünüyorum, Kadehi şişeyi kırarım bugün, Aldanma çocuksu mahsun yüzüne, Anadan ayrı, Kırılsın ellerim, Senden vazgeçmem, Birisi, Gitme, Kahrolayım, Kaderi ben mi yarattım, Evlat, Bir avuç gözyaşı ve daha birçok eserin sahibi olan Ünlü Şair ve Söz Yazarı Ali Tekintüre, Şair Vural Şahin, Tekirdağ’lı Şairler Sedai ve Fedai Kavrık, Rumeli Tv Program Yapımcısı Mine Gez, Sanatçı Veysel yalvaç, ressam Eylem Çalışkan ve menajer Bahri Gez Tekirdağ Belediyesini ziyaret ettiler.

Yeniçiftlik Bahar Şenlikleri için Tekirdağ’a gelen, Tanrım beni baştan yarat, Baharı bekleyen kumrular gibi, Canım dediklerim canımı aldı, Seni yakacaklar benim yerime, Sürünüyorum, Kadehi şişeyi kırarım bugün, Aldanma çocuksu mahsun yüzüne, Anadan ayrı, Kırılsın ellerim, Senden vazgeçmem, Birisi, Gitme, Kahrolayım, Kaderi ben mi yarattım, Evlat, Bir avuç gözyaşı ve daha birçok eserin sahibi olan   Ünlü Şair ve Söz Yazarı Ali Tekintüre, Şair Vural Şahin, Tekirdağ’lı Şairler Sedai ve Fedai Kavrık, Rumeli Tv Program Yapımcısı Mine Gez, Sanatçı Veysel yalvaç, ressam Eylem Çalışkan ve menajer Bahri Gez  Tekirdağ Belediyesini ziyaret ettiler.
 
Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’a nezaket ziyaretinde bulunarak sohbet eden sanatçılar Dalgıç’a sanata ve kültüre önem verdiğinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. 
 
Tekirdağ Belediyesinin Şiir dinletisinin yanısıra birçok etkinliği yaptığına dikkat çeken Başkan Dalgıç bundan sonra da sanat etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.