info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Almanya nın Bayreuth Şehri ile Kardeş Şehir Protokolü İmzalandı

Almanya nın Bayreuth Şehri ile Kardeş Şehir Protokolü İmzalandı

Tekirdağ Belediyesi ile Almanya’nın Bayreuth Şehri arasında düzenlenen kardeş şehir protokolü imza töreni Tekirdağ Belediyesi Tarihi Binasında geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.
İmza töreninde bir konuşma yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Almanya’nın Bayreuth Kenti ile kardeş şehir olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Bugün burada attığımız imzalarla iki şehir arasındaki dostluk ilişkilerini pekiştirmiş oluyoruz. Bundan sonra hem ekonomik hem kültürel hem de sosyal alanda Bayreuth Kenti ile Tekirdağ Belediyesi he zaman dayanışma ve koordinasyon içerisinde olacaktır. İki kent içinde hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Başkan Dalgıç ayrıca kardeş şehir ilişkilerinde önemli rol oynayan Mennan Yıldırım’a da teşekkür etti.
Bayreuth Belediye Başkanı Brigitte Merk-Erbe ise, iki şehir arasında uzun süreden beri devam eden dostluk ilişkilerinin atılan imzalarla bir ruh kazandığını belirterek, güzel şehir Tekirdağ ile kardeş şehir olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Bayreuth Eski Belediye Başkanı Michael Hohl’de bir konuşma yaparak protokolün hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından Kardeş Şehir Protokolü Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile Bayreuth Belediye Başkanı Brigitte Merk-Erbe tarafından Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ve Alman Başkonsolos Brita Wagener nezaretinde imzalandı. İmza töreninin ardından bir kokteyl gerçekleştirildi.