info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Altyapı Çalışmalarında Durmak Yok

Altyapı çalışmalarına büyük önem veren Tekirdağ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler yönetiminde özellikle Yavuz ve Ertuğrul Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda.

Su borularının değişiminden kanalizasyon hatlarının yenilenmesine, yağmur suyu kanallarından doğalgaz çalışmalarına kadar bütün altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler, “Altyapı çalışmalarımızı Ertuğrul Mahallesinden sıklaştırmış durumdayız.

Kazı çalışmaları esnasında özellikle esnafımızın gösterdiği hoşgörü için teşekkür etmek istiyorum. Halkımızın desteği ile çalışmalarımızı en kısa sürede bitirebilmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Sağlık açısından sakıncalı olan asbes su borularını yenileriyle değiştiriyoruz.

Kanalizasyon hatlarının çaplarını genişletmek suretiyle yeniliyoruz. Yeni yağmur suyu hatları yapıyoruz. Bizim çalışmalarımızın yanında doğalgaz çalışmaları da devam ediyor. Tekirdağ Belediyesi olarak altyapı konusunda önemli adımlar attık. Halkımıza suyu en sağlıklı şekilde ulaştırmak, kanalizasyon hatlarında kaynaklanan sıkıntıları yaşamamak adına altyapı çalışmalarımıza aynı ciddiyet ve titizlikle bundan sonra da çeşitli bölgelerde devam edeceğiz” dedi.