info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Amasyalılar Çerkezköy’de Dernek Çatısı Altında Buluştu

Amasyalılar, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Amasyalılar Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği çatısı altında buluştu.

Çerkezköy ilçesinde Amasyalılar Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Yüzbaşı Sokak’ta düzenlenen törenle hizmete açıldı. Amasyalılar Derneği’nin açılış törenine CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, SP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Kaya, MHP İlçe Başkanı Ali Tefon, SP İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Amasyalılar Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ali Çelik ve dernek yönetimi çok sayıda Amasyalı katıldı. 
 
"ÇERKEZKÖY’DE 5 BİN AMASYALI YAŞIYOR"
 
Çerkezköy ve beldelerinde 5 bin Amasyalı’nın bulunduğunu belirten Çerkezköy Amasyalılar Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Çelik, "Bugün sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bizim bu birlikteliğimize ortak olan Milletvekilimiz Candan Yüceer’e ve belediye başkan adaylarımıza ve meclis üyesi adaylarımıza katılımları ve bizleri onurlandırmaları nedeniyle yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdınız. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz" dedi. 
 
Bugüne kadar Çerkezköy’de yaşayan Amasyalılar olarak hep dernek kurmanın hayali ile yaşadıklarını söyleyen Çelik, "Kısmet bugüneymiş. Dernek olarak hiçbir siyasi görüşe sahip değiliz ve tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Amacımız geldiğimiz yörenin gelenek ve göreneklerini yeni nesillere taşımaktır” ifadelerini kaydetti.
 
Konuşmanın ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Belediye Başkanı Ali Ertem, Başkan adayları Vahap Akay, Erol Kaya ve Dernek Başkanı Ali Çelik, açılış kurdelesini hayırlı olması temennisiyle keserek açılışı gerçekleşti. Programda daha sonra törenine katılanlara kuru pasta ve meşrubat ikramı yapıldı.