info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Anaokulu Yaptıran Amerikalı ya Hayrabolu Anahtarı

Tekirdağ ın Hayrabolu ilçesinde torunu Ella adına anaokulu yaptıran Thrace Baseni Natural Co. Doğalgaz şirketi yönetim kurulu başkanı Harvey Clapp a

Tekirdağ ın Hayrabolu ilçesinde torunu Ella adına anaokulu yaptıran Thrace Baseni Natural Co. Doğalgaz şirketi yönetim kurulu başkanı Harvey Clapp a Hayrabolu Belediyesi tarafından Meclis kararıyla fahri hemşehrilik beratıyla ilçenin anahtarı verildi.

Belediye Meclis Salonunda yapılan törende konuşan Belediye Başkanı Hasan İrtem, Clapp ailesini ilçelerine yapmış oldukları okul nedeniyle tebrik ettiğini belirterek, Çocuklarımız anne kucağından Ella anaokulunun kucağına gidecekler. Çocuklarımız için yapılan bu okulumuzda her türlü konforu var dedi.

İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel de Clapp;a ilçeye yaptığı e ğitim yatırımından dolayı teşekkür ederek, ilçenin fahri hemşehrisi olmasından dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Türkel, Clapp a verilen anahtarın Hayrabolu da her kapıyı açacağın ı belirterek, Ben Sayın Harvey Clapp a bundan böyle Hayraboluluların Hayri Abisi ilan ediyorum. Eminim ki kendisi bundan sonraki yaşamında da Hayrabolu ya sahip çıkacaktır. Hayrabolu ya ilgilerinin devamını bekliyoruz diye konuştu.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ziyaeddin Akbulut da doğalgaz şirketinin Hayrabolu ya yapmış olduğu okul için destek verenlere teşekkür etti ve şirketin bundan böylede yeni yatırımlar yapmasını istedi.

Clapp da burada olmaktan ve Hayrabolu nun hemşehrisi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, şirketindeki çalışanların yüzde 60 ının Hayrabolulu olduğunu söyledi.

Konuşmalardan sonra Belediye Başkanı İrtem, Clapp a fahri hemşehrilik beratı ile şehrin altın kaplama anahtarını verdi. Ella Anaokulunun bulunduğu sokağa da "Ella Sokağı" adı verildi.