info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Apartman Dairesi’nden 1 Ton Çöp Çıktı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir apartmanın 2. katından 1 tona yakın çöp çıktı. Mutfak dolabında bulunan 6 aylık bebek ve annesi ise polis tarafından hastaneye kaldırıldı.

Reşadiye Mahallesi Şinasi Kurşun Şehit İsmail Güler Sokak'ta bir apartmanın ikinci katında bulunan daireden kötü kokuların gelmesi üzerine apartman sakinleri Kaymakamlığa dilekçe verdi. Bunun üzerine eve giden yetkililer, dairede ismi öğrenilemeyen yabancı uyruklu bir kadın ile 6 aylık bebeğin yaşadığını tespit etti.
 
BİR KAMYON ÇÖP ATILDI
 
Eve gelerek daireye girmek isteyen polis ekipleri ve Çorlu Belediyesi temizlik ekiplerini gören kadın, kapıyı açmak istemedi. Kadını zorla ikna ederek daireye giren ekipler, büyük şok yaşadı. Evin çöplüğe döndüğünü gören ekipler, yaptıkları aramada 6 aylık bebeği mutfak dolabının içinde annesi tarafından saklanmış vaziyette buldu. 6 aylık bebek ve annesi, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 
Temizlik ekipleri ise evden yaklaşık 1 ton çöp çıkardı.
 
"KOKUDAN DURAMIYORDUK"
 
Daireden gelen kokular üzerine durumu yetkililere bildirdiklerini ifade eden apartman sakinleri, "Apartmanda ağır bir koku vardı. Biz bu kokunun nereden geldiğini tespit ettikten sonra durumu yetkililere bildirdik. Artık dayanacak gücümüz de kalmamıştı, iyi oldu. Annesi ve bebek de kurtulmuş oldu. Belediye ekipleri ilaçlamasını da yaptı" dedi.