info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Asyaport`tan Giyecek Yardımı

Türkiye’nin en büyük dünyanın ise sayılı konteynır limanlarından birisi olan Asyaport Limanı çalışanları sosyal proje kapsamında giymedikleri elbiseleri ihtiyaç sahipleri için Süleymanpaşa Belediyesi’nin Dost Eli Giyim Mağazası’na teslim etti.

Tekirdağ’da ekonominin lokomotifi haline gelen Asyaport Limanı, ekonomik çalışmaların yanında sosyal projelere de ağırlık veriyor. Son olarak deniz ve plajlarda temizlik yapan liman çalışanları, ‘Paylaş Asyaport’ etkinliği kapsamında kullanmadıkları giysileri toplayarak ihtiyaç sahipleri için Süleymanpaşa Belediyesi’nin Dost Eli Giyim Mağazası’na teslim etti.

Kıyafetler yıkanıp ütülendikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Belediye yetkilileri liman çalışanlarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Sosyal projelere sürekli destek vereceklerini ifade eden liman yetkilileri, “Çalışanlarımızla birlikte sosyal sorumluluk projeleri içinde yer alamaya azami gayret gösteriyoruz. Çalışanlarımızla birlikte sosyal duyarlılık oluşturmak için gayretlerimiz artarak devam edecek. Paylaş Asyaport sloganı ile liman çalışanlarımızın kullanmadıkları giymedikleri kıyafetleri ihtiyaç sahipleri ile buluşturduk.” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin