info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aydınlar Ocağı, Çanakkale Şehitleri Anısına Resim Sergisi Açtı

Tekirdağ Aydınlar Ocağı Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Resim Sergisi Hükümet Konağı Önünde Açıldı.

Tekirdağ Aydınlar Ocağı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Resim Sergisi Hükümet Konağı önünde açıldı. Sergi ile ilgili bilgi veren Tekirdağ Aydınlar Ocağı Başkanı Ersin Bilmeç, serginin her yıl geleneksel olarak tekrarlanacağını belirtti. Bilmeç, serginin bu yıl il merkezi dışında ilçelerde de halkın ziyaretine açılacağını söyledi.

Sergiyi bütün vatandaşların mutlaka görmesi gerektiğini vurgulayan Bilmeç, bu yıl 50 adet yeni resim eklenen sergi için askeri kaynaklardan da yararlanıldığını kaydetti.

Tekirdağ ve ilçelerinden Çanakkale'de şehit olan askerlerin isimlerini tek tek belirlediklerini dile getiren Bilmeç, Tekirdağlıların sergiyi gezerken dedelerinin ismine rastlamalarının mümkün olduğunu ifade etti

Sergiye yoğun ilgi gösteren Tekirdağlıların, Çanakkale Marşları eşliğinde gezdikleri sergide yer alan şehit isimlerini cep telefonlarına kaydettikleri gözlendi.

Hükümet meydanında 19 Mart tarihine kadar açık kalacak serginin daha sonra Çorlu ilçesinde açılacağı belirtildi.