info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak 8. Çorlu Tarım Fuarı Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye’nin en büyük Açık alan fuar organizasyonu olan 8. Çorlu Tarım Fuarı ve 3. Autoshow Fuarı açılışına katıldı.

Fuar açılış töreninde Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çorlu Kaymakamı Leven Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka da hazır bulundu.
 
220 firmanın 860 adet ürünü bir arada sergilediği fuarda stantları ziyaret eden ve ürünler hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, Vali Salihoğlu ile birlikte fuarda sergilenen 1954 model traktörü de inceledi.
 
Fuar alanında basın mensupları ile sohbet ederek Çorlu ilçesinde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Albayrak, Çorlu'lu basın temsilcileriyle ilerleyen günlerde bir araya geleceklerini bildirdi. Başkan Albayrak, Türkiye’nin en büyük açık alan fuarı olan Çorlu Tarım ve Autoshow Fuarı'na renk katan firma sahipleri ile yetkilileri kutladı ve fuarın düzenlenmesinde emeği olan yetkililere teşekkür etti.