info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç Balkan Türkleri Derneğini Ziyaret Etti

Balkan Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

 

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey ile beraber  Eral Pasajında bulunan Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
 
 
Dernek Başkanı Aydın Ersoy ile Yönetim Kurulu Üyeleri,  pasaj esnafı  ve Ortacami Mahalle Muhtarı Şaban Tuncer tarafından karşılanan Başkan Dalgıç dernek üyeleriyle sohbet etti ve istekleri dinledi.  Başkan Dalgıç’ın  derneklerini ziyaretinden  dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek başkanı Aydın Ersoy ‘ Sizi hem eleştiriyor hem de takdir ediyoruz. Zaten eleştirilen kimse de çalışıyor demektir, eleştirirsek, konuşursak doğru yolu buluruz. Yiğidin hakkını teslim edeceksiniz. Muratlı Caddesini yapmak ve hiç kimsenin cesaret edemediği altyapıyı yapmak  büyük bir iştir, bunun için size teşekkür ediyoruz’ dedi ve Dalgıç’a teşekkür plaketi ile derneğin flamasını hediye etti. 
 
 
Bazı bürokratik engelleri aşmak için çalıştıklarını ve şehir dışına da çıktıklarını  dile getiren ve çalışmalarla ilgili bilgiler veren  Başkan Dalgıç ‘ Boş zaman buldukça ziyaretlerimizi de sürdürüyoruz. Her gün patlak , her gün kanalizasyon tıkanması vardı, bizde yeter dedik ve hemen işe koyulduk. Şehri biraz yorduk, ancak son aşamaya geldik. Biraz daha sabretmemiz lazım. Çok kısa zamanda altyapıyı sonlandıracağız. Yeni imar yolları açıyoruz ve açtığımız yolların kanalizasyonlarını, yağmur giderlerini yaparak hazır hale getiriyoruz.’ dedi.
 
 Göçmen konutlarına  doğalgaz gelmemesinin nedeninin sorulması üzerine de açıklama yapan Başkan Dalgıç ‘Oraya doğalgaz getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ancak diğer diğer kurumlardan izin henüz gelmediği için yapamıyoruz. Ancak o izinin de Ocak ayı içinde geleceğini öğrendik, en kısa zamanda da oraya doğalgazı vereceğiz ‘ diye konuştu.