info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç Çalışmalarla İlgili Bilgi Aldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ve Fen İşleri Müdürü Halit Ariş ile beraber bazı incelemelerde bulundu.

 

 
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ve Fen İşleri Müdürü Halit Ariş ile beraber  bazı incelemelerde bulundu.
 
 
Tekirdağ Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Liman alt yolunda yapımına başlanan yağmur suyu giderleri ile asfaltlama işlemi çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Dalgıç bu yolun defalarca yapıldığını ancak ağır tonajlı kamyonların geçmesinden dolayı çabuk deforme olduğunu söyledi.  Dalgıç bu kez yolun önce beton döküldükten sonra asfaltlanarak daha sağlam yapılacağını söyledi.
 
 
Gündoğdu Mahallesinde yapımına hızla devam edilen Semt evini de ziyaret ederek çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler alan Dalgıç Semt evinin bu yıl içinde tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti. 
 
 
Dalgıç ayrıca semt sakinleri ile de görüşerek isteklerini dinledi