info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç Çevre Projelerine Büyük Önem Verdik Dedi

Yerel Yönetimler ve Merkezi Yönetimler dersi için Tekirdağ Belediyesine gelen Süleymanpaşa İlköğretim Okulu 4 A sınıfı öğrencilerinden bir grup öğrenci Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’la görüştüler.

 

Yerel Yönetimler ve Merkezi Yönetimler dersi için  Tekirdağ Belediyesine gelen Süleymanpaşa İlköğretim Okulu 4 A sınıfı öğrencilerinden bir grup öğrenci  Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’la görüştüler.
 
Röportaj yaparak sorularını yönelten öğrencilere çikolata ikram eden ve onları Tekirdağ Belediyesinin Amfi Tiyatroda yapacağı 23 Nisan Çocuk Bayramı Şenliklerine davet eden  Başkan Dalgıç 4 yıldan bu yana anlayış ve vizyon değişikliği olduğunu belirtti ve Tekirdağ’ın modern bir şehir  olması için çalışmaların son sürat  devam ettiğini söyledi.
 
Küçük öğrencilerin diğer sorularını da yanıtlayan Dalgıç  “ Başkanlığa çalışarak geldim. Hizmet etmek çalışmak güzel şey, siz de derslerinize iyi çalışın. Çalışırsanız her şeyi başarırsınız” dedi.  En çok çevre ile ilgili projelere önem verdiklerini anlatan Dalgıç “Bir çok proje yaptık, uyguladık, bundan sonra da proje yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Belediyenin en büyük gelirinin su geliri olduğunu anlatan Dalgıç “ Dünyada en büyük öneme sahip olan suyumuzu boşa harcamayın, iyi kullanın” dedi.