info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç Polis Radyosu nda canlı yayına katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Türkiye Polis Radyosu nda yayınlanan Sempati Show isimli programı canlı yayın konuğu olarak katıldı.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Türkiye Polis Radyosu’nda yayınlanan Sempati Show isimli programı canlı yayın konuğu olarak katıldı.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Polis Radyosu’nda Sempatik Show programını hazırlayan ve sunan Yusuf Erbaş tarafından ‘Avrupa’nın çok yakından tanıdığı, uluslar arası projelerle ismini çok duymaya başladığımız Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ tanımlamasıyla anons edilerek programa başladı.

Programda Tekirdağ Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar, geleceğe dönük kalıcı, çağdaş ve bilimsel projelerden tek tek bahseden Başkan Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi’nin son birkaç yılda Türkiye’nin parlayan yıldızı haline geldiğini söyledi. Tekirdağ’ın artık büyükşehir olduğunu altını çizerek konuşmasına başlayan Başkan Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla büyükşehir olmayı sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.

Kiraz festivalinden konservatuara, gençlik ve spor hizmetlerinden kamulaştırmalarla şehrin nefes almasına, altyapıda gerçekleştirilen atılımdan biyolojik arıtma tesisinin kurulmasına, ödül kazanan projelerden, Trakyakent ile sınır ötesi işbirliği çalışmalarına, bilgi evlerinden semt evlerine, deprem izleme istasyonlarına, itfaiye hizmetlerinden akıllı kent otomasyon sistemine kadar Tekirdağ Belediyesi’nin son dönemde yapmış olduğu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ Belediyesi’nin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Başkan Dalgıç, “Tekirdağ Belediyesi; şehrin bulunduğu konumu, sahip olduğu doğal ve tarihi güzellikleri, sıcak kanlı insanları, ürettiği kalıcı ve çağdaş projeleri ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile Tekirdağ’ı geleceğe taşımaktadır” dedi.

Başkan Dalgıç, 31 Aralık akşamı Cengiz Topel Meydanı’nda düzenledikleri açık hava partisine tüm Tekirdağlıları davet ederek, yeni yıla hep birlikte büyük bir coşkuyla girmek istediklerini söyleyerek konuşmasını tamamladı.