info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç Resim Atölyesi Sergisini Gezdi

Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Cengiz Topel Meydanı’nda açılan Resim Atölyesi’nde çalışan ressamların yaptığı tablolardan oluşan sergiyi gezdi.

Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, bu yıl 49.’su kutlanan Tekirdağ Kiraz Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan ve Cengiz Topel Meydanı’nda açılan Resim Atölyesi’nde çalışan ressamların yaptığı tablolardan oluşan sergiyi gezdi. 

Emekli Öğretmen Vahit Akan’ın organizatörlüğünde 8’i yabancı 8’i Türk toplam 16 ressamın katıldığı ve 4 gün boyunca çalıştıkları Resim Atölyesi’ndeki tabloları tek tek inceleyen Başkan Dalgıç ressamlardan tablolar ile ilgili bilgi aldı. Sanata ve kültüre büyük önem verdiklerini belirten Başkan Dalgıç, “Kiraz Festivalimizin etkinlikleri içerisinde bu yıl resim çalışmalarına da yer verdik. 16 sanatçımız burada 4 gün boyunca ikişer resim yaptılar. Halkımızda canlı olarak sanatçılarımızın çalışmalarını burada izledi. Ortaya çok güzel eserler çıkmış. Halkımız için de farklı bir etkinlik oldu. sanatçılarımıza katılımlarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Dalgıç ayrıca ressamlara festival anısına birer plaket takdim etti. Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar ve Belediye Meclis Üyesi Levent Gündoğdu da katıldı.