info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Batı Marmara G.T.B. Müdürlüğüne Tayin Kararnamesi Çıktı

Batı Marmara G.T.B. Müdürlüğüne Tayin Kararnamesi Çıktı

 

Tekirdağ Batı Marmara Gümrük ticaret Bölge Müdürlüğüne yeni çıkan kararname ile Çerkezköy Gümrük Müd. Abbas Sarıhan Bölge Müd. Yard. olarak, Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür yardımcılığından Tekirdağ Bölge Müdür yardımcılığına Mehmet Turgut, Tekirdağ Gümrük ve Ticaret Müdürü Mehmet Enver Kök Batı Akdeniz G.T.B.M Dalaman Hava Limanı Gümrük Müdürlüğüne, Tekirdağ Gümrük ve Ticaret Müdür Yardımcısı Mehmet Şensoy Doğu Karadeniz G.T.B.M Rize Gümrük Müdürlüğüne, Batı Marmara G.T.B.M Avrupa Serbest Bölge Müdürü Taner İnan ın aynı yerde görevlendirilmesi, Batı Marmara G.T.B.M Çanakkale Gümrük Müdürü Zeynel Kahraman ın aynı yerde görevlendirilmelerine dahil kararname açıklandı.
Yeni göreve atanan bölge Müdür yardımcılarına Abbas Sarıhan ve Mehmet Turgut a tekridağ daki yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.
Tekirdağ Gümrük ve Ticaret Müdürlüğünde görev yapan Mehmet Enver Kök ile son yapılan müdürlük imtihanında 1. sırada başarılı olarak müdürlük görevine atanan Mehmet Şensoya da yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.