info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
44.7952
Dolar Satış
:
44.8760
Euro Alış
:
52.7012
Euro Satış
:
52.7962
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bayramda Şehit Ve Gazi Aileleri Unutulmadı

Ramazan Bayramında, Vali Ali Yerlikaya ve Eşi Hatice Nur Yerlikaya tarafından 1993 yılında Diyarbakır ilinde şehit düşen Onbaşı Şenol Kartal’ın ailesine ziyarette bulunuldu.

Şehidimizin annesi Zahide Kartal’ın elini öperek bayramını kutlayan Vali Yerlikaya, "Biz sizin dualarınıza muhtacız. Sizin dualarınızla ayakta duruyoruz. Allah şehitlerimizin şefaatini üzerimizden eksik etmesin" dedi. Ziyarette, Müftü Mahmut Gürlen tarafından da şehit Şenol Kartal için dua edildi.
 
Vali Ali Yerlikaya şehit ailesinin evinden ayrılırken mahalle kahvesine de ugrayarak kahvede oturan vatandaşlarla da bayramlaştı.
Baylamlaşma programında son ziyaret, Batman ili Gercüş İlçesinde uzman çavuş olarak görev yaparken gazi olan Cemil Kuleli’nin evine yapıldı. Gazi Cemil Kuleli ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Yerlikaya ve beraberindekilere teşekkür etti.