info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Baz İstasyonunda İşsizlik Eylemi

İki gündür Tekirdağ da kurtarma ekiplerinin ısrarlarına rağmen çıktığı GSM vericisi direğinden inmeyen Ali Reşit’in daha önce de Bandırmada aynı olayı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

 

2 gündür Tekirdağ da kurtarma ekiplerinin ısrarlarına rağmen çıktığı GSM vericisi direğinden inmeyen Ali Reşit’in daha önce de Bandırmada aynı olayı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
 
Daha önce yapmış olduğu eylemlerde para, iş ve evlilik taleplerinde bulunan Ali Reşit’in bandırmada yapmış olduğu eylemi gazetemize özel açıklayan Bandırma 911 Arama Kurtarma Derneği Başkanı Mustafa Gürsoy konuyla ilgili, 1998 yılında adı geçen şahsın 60 metrelik direğe çıkarak eylem yaptığı ve isteklerde bulunduğunu açıkladı. Tekirdağ da halen direk üzerinde olan ve 45 saati geride bırakan Ali Reşit artık dayanma gücünün sona geldiği bu gün gün içinde son bir ikna çalışmasıyla direkten indirilebileceği tahmin ediliyor.
 
BU İŞİ MESLEK HALİNE GETİRDİ
Daha öncede defalarca bu şekilde eylem yaptığı tespit edilen adının Ali Reşit olduğunu söyleyen kişinin bu şekilde maddi kazanç elde ettiği ve zaman zaman böyle eylemler yaparak geçimini sağladığı iddia ediliyor. Günlerdir Tekirdağ Belediyesi İtfaiyesi AFAD il müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ AKUT görevlileri, Jandarma ekipleri olayın başladığı andan itibaren burada aralıksız görev yapmaya devam ediyor. Olayın duyulması üzerine yerel ve ulusal basın temsilcileri de olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu gün artık açlık ve susuzluk sebebiyle eylemin bitmesi bekleniyor.