info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bedelsiz 6000 Adet Fidan Kasabaya Kazandırıldı

Bedelsiz 6000 adet fidan kasabaya kazandırıldı

Bedelsiz 6000 adet fidan kasabaya kazandırıldı
 Sultanköy Belediyesi kasabayı yeşillendirmeye ve oksijen vermeye devam ediyor. Sultanköy Belediyesi park ve bahçe biriminin çalışmalarından olan kasabada ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Çevre ve Orman Müdürlüğünden bedelsiz olarak alınan 6000 adet fidanlar belediyenin geçici serasına yerleştirilmeye başlandı. 15 Kasım Perşembe günü İstanbul Çevre ve Orman Müdürlüğünden bedelsiz olarak getirilen fidanlar Fıstık çamı, Akçaağaç, Dişbudak, Akasya ve Ligusturum cinslerinden oluşmakta.
 2013 yılı sezonunda kullanılmak üzere kasabada oluşturulacak yeni park alanlarında ve yeşil alanlarda kullanılacağı bildirildi.
 Yeşile ve doğaya önem veren Sultanköy Belediyesi Park ve Bahçe ekipleri her yıl kasabaya fidan kazandırmak için seferber oluyor. 2012 yılında Sultanköy Belediyesi 5000 adet fıstık çamı, çınar fidanı ve ıhlamur fidanını kasaba topraklarıyla buluşturdu. Yeşil dokuyu zenginleştiren Sultanköy Belediyesi sadece fidanlarla kalmayıp, bedelsiz aldığı çiçek tohumları ve fideleriyle de Sultanköy kasabasına güzel görüntülere kavuşturdu.