info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediye Bir Yandan Yapıyor, Bir Yandan Bozuyor

İplerden Temizlenen Ağaçlara Yeniden Pankart Asılmaya Başlandı

Bir süre önce, Tuğlalı parkta ağaçlara asılan afişler nedeniyle, iplerin ağaçları keserek kurumalarına ya da kısmen zarar görmelerine neden olduğunu belirtmişti. Gerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerekse Süleymanpaşa Belediyesinin bu ağaçlara her türlü afiş asılmasına son vermesi gerektiğini,Tekirdağ Valiliğinin de, tam Valilik binası karşısında hoş görüntü oluşturmayan ve ağaçlara zarar veren uygulama için, bu afiş asanlara cezai işlem uygulaması gerektiğini söyleyen vatandaşların tepkisini ve taleplerini dile getirmiştik. Bu ağaçlardaki ipler temizlenmiş ama afiş asma uygulaması hala devam ediyor. Vatandaşlar, “bu nasıl iş? Bir yandan bu ağaçlardaki ipleri temizliyorlar, bir yandan da tekrar afiş asıyorlar.

Suçu işleyen belediye, cezayı kim kesecek? Belediye mi? Özel reklam firmaları bile pano ile reklam yayımlarken, Büyükşehir olmuş bir Avrupa belediyesinin ilkelliği komik oluyor. Yazık değil mi o ağaçlara?

Bir de gezi ruhu diyorsunuz, ağaçları siz öldürüyorsunuz. Bu nasıl iş? Valilik karşısında astıkları afişlerle çarşaf çarşaf belediye logolarıyla reklam yapıyorlar. Şehrin göbeğinde Avrupalı Büyükşehre bu yakışıyor mu?” diyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin