info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediye den 400 aileye gıda yardımı

Yoksul ailelere Malkara belediyesi yardım eli uzattı.

Malkara Belediyesi ile ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ortaklaşa saptanan yardıma muhtaç 400 aileye erzak yardımı yapılacak. T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü tarafından temin edilen yardım kolileri dağıtılmak üzere 14 Aralık pazartesi günü belediye yetkililerine teslim edildi.

İçinde "kırmızı mercimek, kuru fasulye, makarna, un, yağ, salça, zeytin, toz şeker, pirinç, çay ve bulgur" bulunan erzak paketleri önümüzdeki günlerde belediye personeli tarafından muhtaç vatandaşların adreslerine götürülecek.

Kış mevsiminin kendisini yoğun bir şekilde hissettirdiği bu günlerde erzak yardımlarının yapılıyor olmasının ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında sevinçle karşılandığını beyan eden Malkara Belediye başkan yardımcısı Recep Erol, olanaklar ölçüsünde gıda ve kömür yardımlarının yapıldığını ve bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Öte yandan Belediye tarafından muhtaçlara; "ilaç, yol yardımı ve ekmek parası" vb. sosyal yardım yapmaya çalıştıklarını ifade etti.